Apteekkikosmetiikka


Aco

ACOn tuotteet tunnetaan siitä, että ne kohtelevat ihoa hellävaraisesti eivätkä aiheuta allergisia reaktioita. Tuotteet on kehitetty erityisesti pohjoismaisia ihotyyppejä varten ja ne sisältävät vain muutamia huolellisesti valittuja raaka-aineita. ACO on kehittänyt ihonhoitotuotteet kaikille ihotyypeille ja kaikkiin tilanteisiin.

Lue lisää


Avene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen, jonka vaikutuksesta on julkaistu noin 50 kliinistä tutkimusta.

Lue lisää


Idun

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita, ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Sarjaan kuuluu laaja valikoima värikosmetiikkaa meikkivoiteista kynsilakkaan. Valikoimassa ovat myös laadukkaat meikkisiveltimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine.

Lue lisää


Favora

Favora on kehittänyt herkän ihon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa yli 10 vuoden ajan. Korkealaatuisen hoitosarjan kasvipohjaiset tehoaineet huolehtivat kasvojen, vartalon, käsien, jalkojen sekä hiusten erityistarpeista. Favora-sarja sopii koko perheelle, kaikille iho- ja hiustyypeille.

Lue lisää


La Roche-Posay

La Roche-Posayn tuotemerkin ydin on ainutlaatuinen La Roche-Posay lähdevesi, jota käytetään jokaisessa sarjan tuotteessa. Veden ainutlaatuisuus, tehokkuus ja siedettävyys erottavat tuotemerkin muista. La Roche-Posay tuotemerkkiä suosittelee 25 000 ihotautilääkäriä maailmanlaajuisesti niin naisille, miehille kuin lapsille.

Lue lisää


Louis Widmer

Louis Widmerin ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen, ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus yhdistettynä erinomaiseen siedettävyyteen. Tuotteet kehitetään tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Lähes kaikkia Widmerin tuotteita on saatavana miedosti hajustettuina tai hajusteettomina, ja säilöntäaineita on käytetty minimimäärä. Tuotteet valmistetaan ilman eläinkokeita.

Lue lisää


Vichy

Vichyn brandin sydän on ainutlaatuinen, 15 mineraalia sisältävä Vichy Thermal Spa -lähdevesi. Kaikki Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteiden tehokkuus on testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa myös herkällä iholla.

Lue lisää